Kyläyhdistys

Viuruniemen kylätoimikunta perustettiin vuonna 1979. Lypsyniemen kylätalo valmistui vuonna 1997 ja sauna vuonna 2001. Uutta varastorakennusta ja grillikotaa alettiin rakentaa 2012, grillikota oli kovassa käytössä jo 2013 ja varastorakennus valmistui vuonna 2014. Lypsyniemen alue tuli aikanaan kyläyhdistykselle, kun Enso-Gutzeit antoi sen korvauksena. Maa-alasta tehtiin  luovutusasiakirja kylätoimikunnalle, marttakerholle ja Viuruniemen Ahkiolle.  Vuonna 2006 kylätoimikunnasta tuli Viuruniemen kyläyhdistys.

Kyläyhdistyksen vuoden 2021 hallitus
Puheenjohtaja Juha Rissanen. Rahastonhoitaja ja varapuheenjohtaja Pasi Heino.
Hallituksen muut jäsenet: Saila Keronen (siht), Juha Hirvonen (rahastonhoitaja), Katariina Malinen, Tuija Kervinen, Maaret Kaksonen (nettisivut) ja Pasi Hyttinen.

Jäseneksi liittyminen
Toivotamme kaikki kylästä ja sen toiminnasta kiinnostuneet kyläyhdistyksen jäseneksi. Kyläyhdistykseen liitytään jäseneksi maksamalla jäsenmaksu. Lisätietoa saadaksesi ota yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin. Vuoden 2021 jäsenmaksut ovat seuraavat: 7 euroa/henkilö, 25 euroa/perhe, kannatusjäsen väh. 7 euroa, yhteisöt 300 euroa. Jäsenmaksulaput postitetaan huhti-toukokuussa. Maksutiedot jäsenmaksua varten voit pyytää sihteeriltämme Saila Keroselta sähköpostitse saila.keronen(a)telemail.fi. Tervetuloa jäseneksi!

Tiedotteet ja muut asiakirjat

Kylatiedote2021

Viuruniemen kyläyhdistyksen vuosikokous 2021

Viuruniemen kyläyhdistyksen perustamiskokouksen pöytäkirja

Viuruniemen kyläyhdistyksen säännöt

Jäsenrekisteriseloste