Tuotteet

tpaidatViuruniemi t-paitoja
Taivaansiniset miellyttävää materiaalia olevat t-paidat, joiden selkämyksessä Viuruniemi-logo. Monia eri kokoja, hinta 15 euroa/kpl. T-paitoja myydään kylätapahtumissa ja niitä voit ostaa myös Saila Keroselta (puhelin 050 3069905, saila.keronen(at)telemail.fi) .

Juojärvi-aiheisia postikortteja on teetetty kymmenen erilaista. Näitä kortteja voi ostaa viiden euron paketissa, jossa ovat kaikki kortit mukana.

Postikortteja saa ostaa kylätapahtumista, Kaksolasta,  ja Kerosesta (Viuruniementie 84B) jne. Kyläyhdistys toimittaa kortteja eri pisteisiin myytäväksi ja kaikkien saataville.

Vanhempia Viuruniemi-aiheisia postikortteja on teetetty kahdeksan erilaista; mukana on kesään, talveen, jouluun, ylätaloon, historiaan jne. liittyviä kortteja. Tutut maisemat, rakennukset, eläimet ja henkilöt toistuvat korteissa.

Kortit maksavat 50 snt kappaleelta. Tuotolla tuetaan kyläyhdistyksen toimintaa erilaisten tapahtumien järjestämisessä kyläläisille ja kesäasukkaille sekä kylätalon ylläpitoa.wanhatkansi

Kyläyhdistys myy myös traktori- ja Juojärvi-aiheisia tulitikkuaskeja sekä Viuruniemi-aiheisia postimerkkejä omakustannushintaan.

Vuoden 2013 Wanhat Traktorit Laitumella -tapahtumasta on tehty kuvakirja, jonka saa omakseen 25 eurolla.  Vuonna 2009 julkaistusta Viuruniemi, rakkaudesta rakennuksiin -kirjasta on otettu uusintapainos v. 2020, kirjoja on pari kappaletta jäljellä. Kirjassa on kuvattu kylän yli 50-vuotiaita rakennuksia. Vuonna 2017 julkaistua kuvakirjaa Nuotanvetoa Juojärvellä on myös saatavissa.

Kirjoja voi tiedustella Saila Keroselta (puhelin 050 3069905, saila.keronen(at)telemail.fi) .