Ohjeita kylätalon käyttäjälle

 

Tulen tekeminen
Tulen teko ulkona on sallittu vain grillikodassa/nuotiopaikalla (huom! ei mitään tulta metsäpalovaroituksen aikana). Tulen käsittelyssä on noudatettava erityistä varovaisuutta.

Tupakointi
Tupakointi on kielletty sisätiloissa. Tupakan tumpit on toimitettava talousrakennuksen edessä olevaan metalliämpäriin.

Siivous
Tilojen käyttäjä on velvollinen ennen poistumistaan huolehtimaan alueen ja tilojen siisteydestä. Tilat (päärakennus, sauna, grillikota, ulkoalueet) on luovutettava siinä kunnossa kuin ne ovat olleet paikalle saapuessa. Mikäli siivous on jätetty tekemättä, laskutetaan siitä erikseen tietyllä summalla (vähintään 20€) riippuen siivottavasta määrästä.

Liinavaatteet
Talossa yöpyvä tuo omat liinavaatteet ja pyyhkeet mukanaan.

Roskat
Palavat roskat poltetaan takassa tai nuotiossa. Palamattomat jätteet toimitetaan pussissa ulkoroskapönttöön. Roskapussit löytyvät keittiön kaapista. Jos vuokralainen ei itse halua toimittaa tyhjiä pulloja pullonpalautukseen, ne voi jättää keittiössä olevaan pullokoriin.

Koirat
Koirien vienti sisätiloihin on kielletty. Koiran omistajan tulee huolehtia jätösten siivoamisesta.

Ilmoitusvelvollisuus
Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan ja tarvittaessa myös korvaamaan tapahtuneet vahingot. Vahingot ja ilmenevät puutteet voi ilmoittaa kyläyhdistyksen edustajille Tuija Kerviselle p.050 3716716 tai Saila Keroselle p.050 3069905.

Ensiapupakkaus löytyy keittiöstä vihreällä ristillä merkitystä kaapista

Kylätalon alue on käytössänne tulopäivänä klo:12.00 lähtien lähtöpäivään klo:12.00.

Odotamme, että Lypsyniemen alueen käyttäjä huolehtii siitä, että oleskelusta ei koidu haittaa ympäristölle, naapureille sekä luonnon rauhalle. Tervetuloa kylätalon käyttäjäksi.

Viuruniemessä 1.6.2006                     Viuruniemen kyläyhdistys