100 vuotta Viuruniemeä 2.9.2017 tarkempi ohjelma

Kyläyhdistyksen, Viuruniemen kalastuskunnan ja Viuruniemen marttojen yhteinen 100 vuotta Viuruniemeä -tapahtuma järjestetään Lypsyniemessä (Viuruniementie 138) 2.9. klo 12 alkaen. Kuten ennakkotiedossa luvattiin, tässä lisätietoa ohjelmasta:

Aloitamme klo 12 lipunnostolla ja Karjalaisten laululla. Lipunnoston jälkeen nautimme kalastuskunnan tarjoamaan kalakeittoa sekä kakkukahvit. Ruokalun jälkeen vuorossa on historiakatsaus sanoin ja kuvin. Tapahtumassa myydään myös kylätuotteita, mm. kyläyhdistyksen uusinta, upeaa Maaret Kaksosen ja Ulla Kervisen toimittamaa, Nuotanvetoa Juojärvellä -kirjaa. Lasten käytössä on Lypsyniemen uusi kiikku/leikkiteline. Jos haluat olla mukana tekemässä ohjelmaa, voit olla yhteyksissä Pasi Heinoon, 050 553 5032 tai pasi.heino@yara.fi.

Tervetuloa mukaan!