Kutsu kyläyhdistyksen luontoretkelle su 11.9. klo 10

Viuruniemen kyläyhdistys järjestää Juha ja Sonja Hirvosen vetämänä luontoretken Viuruniemen Apajalahteen kohteena silokalliot. Kokoontuminen Lypsyniemen kylätalolla (Viuruniementie 138) su 11.9. klo 10. Retken lopuksi juodaan pullakahvit kylätalolla. Retken kesto n. 3 h. Sää huomioiden metsässä ja kallioilla liikkumiseen sopivat jalkineet. Tiedustelut: juha.hirvonen@ncc,fi, puhelin 040 5586 713

Venetsialaiset vietetty, kiitokset osallistujille

Päättyvän kesän haasteellisimmasta säästä ja pienistä sähkökatkoista huolimatta kylän venetsialaisia vietettiin Lypsyniemessä hyvän ruoan, juoman, laulun, pomppimisen, kirppistelyn ja saunan merkeissä. Kyläyhdistykseltä ja marttayhdistykseltä suuret kiitokset musiikintekijöille, elonkorjuu- ja kirppistorille osallistuville, vapaaehtoistyöntekijöillemme ja tapahtumaan osallistuville. Sään vuoksi lykkääntynyt ilotulitus toteutetaan vuodenvaihteessa ja siitä ilmoitetaan erikseen. Hyvää syksyä kaikille!

Venetsialaiset Lypsyniemessä la 27.8. klo 17-22

Tule tunnelmallisiin venetsialaisiin päättämään kesää kanssamme Lypsyniemen kylätalolle la 27.8. klo 17 alkaen. Kirppis, marttakahvio, pomppulinna, musiikkia ja ilotulitus. Kirppispöytävaraukset Saila 0503069905 10/5 e. Esite linkistä (kopioi selaimeen): http://www.viuruniemi.fi/Asiakirjat/venetsialaiset2016.jpg Paikoitustilaa rajoitetusti ja kimppakyydit suositeltavia. Tervetuloa! T: kyläyhdistys ja marttayhdistys.