Kyläyhdistys

Viuruniemen kylätoimikunta perustettiin vuonna 1979. Lypsyniemen kylätalo valmistui vuonna 1997 ja sauna vuonna 2001. Uutta varastorakennusta ja grillikotaa alettiin rakentaa 2012, grillikota oli kovassa käytössä jo 2013 ja varastorakennus valmistui vuonna 2014. Lypsyniemen alue tuli aikanaan kyläyhdistykselle, kun Enso-Gutzeit antoi sen korvauksena. Maa-alasta tehtiin  luovutusasiakirja kylätoimikunnalle, marttakerholle ja Viuruniemen Ahkiolle.  Vuonna 2006 kylätoimikunnasta tuli Viuruniemen kyläyhdistys.

Kyläyhdistyksen vuoden 2019 hallitus
Puheenjohtaja Pasi Heino. Rahastonhoitaja ja varapuheenjohtaja Juha Hirvonen.
Hallituksen muut jäsenet: Saila Keronen, Tapio Malinen, Tuija Kervinen, Jussi-Pekka Keronen, Pasi Hyttinen ja Juha Rissanen.

Jäseneksi liittyminen
Toivotamme kaikki kylästä ja sen toiminnasta kiinnostuneet kyläyhdistyksen jäseneksi. Kyläyhdistykseen liitytään jäseneksi maksamalla jäsenmaksu. Lisätietoa saadaksesi ota yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin. Vuoden 2019 jäsenmaksut ovat seuraavat: 7 euroa/henkilö, 25 euroa/perhe, kannatusjäsen väh. 7 euroa, yhteisöt 300 euroa. Jäsenmaksulaput postitetaan huhti-toukokuussa. Maksutiedot jäsenmaksua varten voit pyytää sihteeriltämme Saila Keroselta sähköpostitse saila.keronen(a)telemail.fi. Tervetuloa jäseneksi!

Tiedotteet ja esitteet

Kyläesite heinäkuu 2007

Pöytäkirjat ja esityslistat

Kyläkokouksen pöytäkirja 2018

Viuruniemen kyläyhdistyksen perustamiskokouksen pöytäkirja

Suunnitelmat, toimintakertomukset, säännöt ja muu materiaali

Kylän toiminkertomus 2018, toimintasuunnitelma 2019 ja talousarvio 2019

Viuruniemen kyläyhdistyksen säännöt
Jäsenrekisteriseloste