Tuotteet

tpaidatViuruniemi t-paitoja
Taivaansiniset miellyttävää materiaalia olevat t-paidat, joiden selkämyksessä Viuruniemi-logo. Monia eri kokoja, hinta 15 euroa/kpl. T-paitoja myydään kylätapahtumissa ja niitä voit ostaa myös Saila Keroselta (puhelin 050 3069905, saila.keronen(at)telemail.fi) tai Sonja Hirvoselta (puhelin 044 021 0023, sonjah.hirvonen(at)gmail.com).

 

Juojärvi-aiheisia postikortteja on teetetty kymmenen erilaista. Näitä kortteja voi ostaa viiden euron paketissa, jossa ovat kaikki kortit mukana. Kts. isompi kuva.

Postikortteja saa ostaa kylätapahtumista, Kaksolasta, Metsämarket-myymäläautosta ja Kerosesta (Viuruniementie 84B) jne. Kyläyhdistys toimittaa kortteja eri pisteisiin myytäväksi ja kaikkien saataville.

 

Viuruniemi-aiheisia postikortteja on teetetty kahdeksan erilaista; mukana on kesään, talveen, jouluun, ylätaloon, historiaan jne. liittyviä kortteja. Tutut maisemat, rakennukset, eläimet ja henkilöt toistuvat korteissa.

Kortit maksavat 50 snt kappaleelta. Tuotolla tuetaan kyläyhdistyksen toimintaa erilaisten tapahtumien järjestämisessä kyläläisille ja kesäasukkaille sekä kylätalon ylläpitoa.wanhatkansi

 

Kyläyhdistys myy myös traktori- ja Juojärvi-aiheisia tulitikkuaskeja sekä Viuruniemi-aiheisia postimerkkejä omakustannushintaan 2 euroa/kpl.

 

Vuoden 2013 Wanhat Traktorit Laitumella -tapahtumasta on tehty kuvakirja, jonka saa omakseen 25 eurolla. Myynti: Juha Hirvonen juha.hirvonen(at)ncc.fi tai Kaksolasta maaret.kaksonen(at)gmail.com.